19 Mayıs 2011 Perşembe

MİGROS, KADIN İSTİHDAMINDA İLK SIRADA

Migros Ticaret A.Ş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından "2010 Yılında En Fazla Kadın Sigortalı Çalıştıran İşverenler' kategorisinde birincilik, "2010 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler' kategorisinde beşincilik ödülüne layık görüldü.

Migros Ticaret A.Ş. Endüstri İlişkileri ve Destek Hizmetler Grup Müdürü Serdar Kaşıkçı, "Bizim için bu birincilik çok anlamlı. Şirketimizde yüzde 40 oranında kadın istihdamı yaratmış durumdayız. Bu alanda başı çekmekten; sektörde ve endüstriyel dünyada öne çıkmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Migros Ticaret'ten yapılan açıklamada, Migros'un Türkiye bazında "2010 Yılında En Yüksek Prim Ödeyen İşverenler' ve "2010 Yılında En Fazla Kadın Sigortalı Çalıştıran İşverenler' sıralamasında iki ödüle birden layık görüldü. Açıklamaya göre Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından gerçekleştirilen ve kurumların Türkiye'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına sağladığı katkıdan dolayı ödüllendirildiği sıralamanın sonuçları Ankara'da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Törende En Çok Kadın İstihdam Eden İşveren Ödülü'nü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'den Migros Ticaret A.Ş. Endüstri İlişkileri ve Destek Hizmetler Grup Müdürü Serdar Kaşıkçı ve İnsan Kaynakları Şubeler Koordinasyon Müdürü Muhterem Çelik aldı. Migros Ticaret A.Ş. "2010 Yılında En Fazla Kadın Sigortalı Çalıştıran İşverenler' kategorisinde birinci, "2010 Yılında En Yüksek Primi Ödeyen İşverenler' kategorisinde beşincilik ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz iki sene içerisinde de arka arkaya "En Yüksek Primi Ödeyen İşverenler' sıralamasında ödül alan Migros Ticaret A.Ş., bu sene bu ödüllere "En Fazla Kadın Sigortalı Çalıştıran İşverenler' kategorisindeki birinciliğini de ekledi.

HABER X

0 yorum:

Yorum Gönder