11 Kasım 2010 Perşembe

3 YIL ARADAN SONRA BAYRAM NAMAZINA HAZIR

Kanuni Sultan Süleyman adına 1551-1558 yılları arasında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Süleymaniye Camisi, restorasyon çalışmaları tamamlandı. Cami, Kurban Bayramı'nda yeniden ibadete açılacak.

BEYOĞLU'NDA 'ATATÜRK PUL SERGİSİ' AÇILDI

118-E Yönetim Çevresi Cağaloğlu İki Lions Kulübü, Türkiye Filateli Dernekleri Federasyonu ve PTT tarafından, ''10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası'' dolayısıyla Atatürk pullarından oluşan bir sergi açıldı.

ŞİZOFREN HASTASINDAN ATATÜRK SERGİSİ

Adana'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72'inci yıl dönümünde şizofren hastası Yunus Yuva'nın hazırladığı vektörel sergi ile anıldı.

BAFA GÖLÜ HAYATA BÖYLE DÖNDÜRÜLDÜ

Geçmişte kirlilik, kuraklık ve balık ölümleriyle gündeme gelen Bafa Gölü, Çevre ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmalarla kirlilikten kurtarılarak, hayata döndürüldü. Çevre ve Orman Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bafa Gölü ve yakın çevresinin, sahip olduğu tabii ve kültürel kaynaklar dikkate alınarak 8 Temmuz 1994 tarihinde 2873 Sayılı Milli Parklar Kanuna göre "Bafa Gölü Tabiat Parkı" ilan edilerek, koruma altına alındığı belirtildi.