5 Şubat 2014 Çarşamba

KORELİ AİLELER BİR ARAYA GELECEK



Güney ve Kuzey Kore, Kore Savaşı'nda (1950-1953) birbirinden ayrı düşen ve 3 yılı aşkın süredir görüşemeyen ailelerin bu ay içerisinde bir araya getirilmesi konusunda anlaştı.

LİMONLA HASTALIKLARDAN KORUNUN!



C vitamini, bağışıklık sistemimizi güçlendiren en önemli etmenlerden biridir. Limon, portakal gibi narenciyelerde bulunan bu değerli vitamin, anı zamanda stresi de azaltıyor. Uzmanlar stresli günlerde tüketilen C vitaminin, kişiyi rahatlattığını söylüyor.

ATIK YAĞLAR SABUNA DÖNÜŞÜYOR



Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Gıda Kontrol Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erman Duman, atık yağların evde tencerede kaynatılarak sabuna dönüştürülebileceğini söyledi.

JOKSİMOVİC, SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ZORLU CENTER'DA



Romantik şarkıların ünlü bestecisi Zeljko Joksimovic, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Zorlu Center PSM Ana Tiyatro'da sahne alacak.

SALT'TAN ALTI PROJEYE 60 BİN LİRALIK DESTEK




Salt, bu yıl altı araştırma projesine toplam 60 bin lira fon desteği sağlayacak.

OYUN ONLARIN İLACI OLACAK



Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 'Oyun Benim İlacım' projesiyle kanser tedavileri devam eden 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

DEVLET TİYATROLARI'NDA ÇEHOV HAFTASI



Devlet Tiyatroları modern kısa öykülerin kurucularından Rus tiyatro yazarı Anton Çehov'un eserlerini 18-23 Şubat tarihleri arasında Ankara'da tiyatroseverlerle buluşturacak. "Çehov Haftası" boyunca temsil edilecek oyunların biletleri 5 Şubat'ta satışa çıkarılacak. Çehov'un "Üç Kız Kardeş", "Martı", "Sevgili Doktor", "Çehov Makinası", "Vişne Bahçesi", "Kuğu'nun Şarkısı", "Vanya Dayı" ve "Ayı/Teklif" oyunları Ankaralı tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.