26 Temmuz 2010 Pazartesi

10 LİRAYA MAVİ TUR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, otellerin büyük bir kısmının "her şey dahil sistemi" ile çalışması, yabancı turistlerin alım gücünün azalması ve tekne sahipleri arasındaki rekabet nedeni ile günlük mavi tur fiyatları 10 liraya kadar geriledi.

BBC'DEN ESKİŞEHİR'E BOL ÖVGÜ

BBC World News Televizyonu, Eskişehir’in değişim ve dönüşümde dünyaya örnek olan 12 kent arasında gösterdi. BBC, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı DSP’li Yılmaz Büyükerşen’i de Eskişehir’deki dönüşümün kahramanı ilan etti.

FÖNÜNÜZ 3 AY HİÇ BOZULMASIN!

Brezilya’da saç cinsinin ve havadaki nem oranının saçlarda düzleştirme işlemini zorlaştırmasından yola çıkılarak bulunan kalıcı fön, saçları sadece düzleştirmekle kalmıyor aynı zamanda bakımlı bir görüntü ortaya çıkarıyor.

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ARTIK DAHA KOLAY

İnternetteki bazı sitelere giriş yapılması o sitenin reytingini artıyor, dolayısıyla da reklam gelirleri artıyor. Reklam gelirlerini arttırmak isteyen siteler de kazançlarını kullanıcılarla paylaşıyor.       

TÜBİTAK BİLİM ÖDÜLÜ SEZA ÖZEN'E

TÜBİTAK'ın 2010 Yılı Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri ile TÜBİTAK-TWAS Teşvik Ödülü'nü kazananlar açıklandı. Bilim Ödülü'ne, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Seza Özen layık görüldü.