1 Mayıs 2010 Cumartesi

TAV HAVALİMANLARI, 3 DALDA 'EN İYİ' SEÇİLDİ

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini ağırlayan Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’deki Emerging Markets Airport Awards - Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri kapsamında TAV Havalimanları “En İyi Havalimanı İşletmecisi” oldu. EMAA’da ayrıca TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak işletilen Gürcistan’ın Tiflis Uluslararası Havalimanı, Rusya, Kafkaslar, Doğu Avrupa ve Baltık Ülkeleri havalimanlarının yarıştığı kategoride “en iyi” seçildi. Tunus’ta TAV Havalimanları tarafından işletilen Monastir Habib Bourguiba Havalimanı da Afrika havalimanlarını geride bırakarak en iyi unvanı aldı.

TRIBECA'YA TÜRK DAMGASI

ABD'de düzenlenen bağımsız film festivali Tribeca'da, Sibel Kekilli "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü, Ferzan Özpetek'in yönettiği "Serseri Mayınlar" ise Özel Jüri Ödülü'nü aldı

1. ULUSLARARASI KARADENİZ TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Trabzon Devlet Tiyatrosunca (TDT) düzenlenen 11. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali 2-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

RESİMLİ UYARI BAŞLIYOR

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı Mehmet Küçük, Danıştay'ın iptal kararıyla uygulama tarihi önce 1 Ocak'tan 1 Mart'a, daha sonra da 1 Mayıs'a ertelenen resim ve yazılardan oluşan birleşik uyarı sisteminin bugün uygulamaya konulacağını söyledi.       

GENÇLER "DENİZLER" İÇİN BULUŞUYOR

Çevreci gençler 30 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında “Denizler” konusunu tüm yönleri ile  tartışmak üzere Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya geliyor.

TOSYA'YA AMBULANS HELİKOPTER MÜJDESİ

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yusuf Öztürk, Tosya ilçesinde hava ambulansı için uygun bir yer gösterildiği taktirde, ilçeye bir adet hava ambulansı tahsis edebileceklerini açıkladı.