15 Ocak 2014 Çarşamba

19 SANATÇIDAN 'ÖZERK VE ÇOK GÜZEL' SERGİ



Akbank Sanat galerisi ‘Özerk ve Çok Güzel’ sergisinde siyasal olanla, toplumsal olanın çok derin ve ilginç bir ilişkisini temsil eden ‘’özerklik’’ ile sanatın belki de en fazla ihmal edilmiş yönü olan ‘’güzellik’’ temalarını birlikte sunuyor.

KEMAN SANATÇISI ULUCAN, İSTANBUL'DA KONSER VERECEK



Yurt dışında gerçekleştirdiği konserler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren keman sanatçısı Ayşen Ulucan, İstanbul'da konser verecek.

GOOGLE UÇMAYI SEVENLERE SÜRPRİZ YAPACAK



Ryanair'in CEO'su Michael O'Leary'nin bir gazeteye verdiği demeçte Google ile fiyatlandırma sistemini paylaştıklarını söyledi.

TİYATRO FESTİVALİ'NDEN İLK SÜRPRİZ



İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından 9 Mayıs-5 Haziran arasında düzenlenecek 19. İstanbul Tiyatro Festivali’nin ilk sürprizini açıkladı: Polonyalı Baltık Dans Tiyatrosu, ENKA Vakfı sponsorluğunda, Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ adlı yapıtının farklı bir yorumuyla 31 Mayıs’ta iki gösteri için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde olacak.

KÜLTÜREL MİRASA 180 MİLYON LİRALIK YATIRIM



Türkiye’nin yüzlerce yıllık kültürel mirasının korunarak yaşatılmasına yönelik bakanlık desteği, geçtiğimiz yıl, ortalama yüzde 35 oranında arttı.

BERLİN’DE ÜÇ TÜRK FİLMİ YARIŞACAK



Bu yıl 64.sü düzenlenecek Berlin Film Festivali’nin (Berlinale) jüri üyeleri dün açıklandı. Festivalin jüri başkanlığını ABD’li yapımcı James Schamus yapacak.