21 Aralık 2010 Salı

ELEKTRİK ÜRETEN HIZ TÜMSEĞİ

Dünyada hızla tükenmekte olan enerji kaynaklarına çözüm arayan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, kasislerden geçen araçların ağırlığından elektrik üretecek proje geliştirdi.

BANA KAÇA OLUR?

Arena Bilgisayar, şimdi de iPhone’a el attı. Teknoloji meraklısı iPhone kullanıcılarına özel geliştirilen “Bana Kaça Olur?” uygulaması, kullanıcılara onbinden fazla teknoloji ürünü detaylı olarak inceleyebilme ve bunlara en uygun fiyatla sahip olma imkanı sağlıyor. iPhone kullanıcıları, “Bana Kaça Olur?” uygulamasını kullanarak dizüstü bilgisayardan yazıcıya, televizyondan telefona ve kişisel bakıma kadar onbinden fazla ürüne ulaşabiliyor, diledikleri ürünü kendilerine özel indirimlerle alma imkanına sahip oluyorlar.

PALANDÖKEN’E 4 BİN SPORCU GELECEK, KIŞ 300 BİN TURİST ÇEKECEK

Palandöken’de 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Universiade Kış Olimpiyatları için Erzurum’a 20 ülkeden 4 bine yakın sporcu gelecek.

ANADOLU JET'İN 34. DURAĞI SİİRT

Türk Hava Yolları'nın (THY) yan kuruluşu olan Anadolu Jet, 34. uçuş noktası olarak Siirt'i seçti. Ankara'dan dün sabah saatlerinde havalanan şirketin Turboprop marka ATR72-500 uçağı 1 saat 20 dakikalık uçuşla Siirt'e indi.