27 Ocak 2014 Pazartesi

YÜZ FELCİ TEDAVİSİNDE ÖNEMLİ ADIM!



Türk doktorları, yüz felci tedavisinde kortizon yerine oksitosin hormonu ve resveratrol adlı maddenin yan etkisi olmadan kullanılabileceğini saptadı.

KANSER AŞISI ÖMRÜ UZATIYOR!

Kübalı araştırmacılar tarafından 2008 yılında Arjantin’de tescillendirilen kanser aşısı Türkiye’de tanıtılmaya başlandı. İstanbul, İzmir, Ankara'daki onkologlarla bir araya gelen Kübalılar aşının tanıtımını yapıyor.

GRAMMY ÖDÜLLERİ'NDE ZAFER DAFT PUNK'IN



Amerikan müzik endüstrisinin en saygın ödülleri kabul edilen Grammy'lerin 56'ıncısı, dün akşam Los Angeles'da düzenlenen göz kamaştırıcı bir törenle sahiplerini bulurken, yılın gözde Fransız pop ikilisi Daft Punk, yılın albümü de dahil beş dalda ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.

EMEL SAYIN ÇOCUKLAR İLE SAHNE ALACAK



Büyükçekmece Belediyesi “Bir Yıldız Işığında Çocuk Sesleri” korosu, “Her Çocuk Bir Boncuk” konseptiyle Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Emel Sayın’ı ağırlıyor. 19 Şubat’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilecek olan dev konserde çocuk korosu Emel Sayın’ın hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendirecek. Konserin finalinde çocuklarla beraber şarkı söyleyecek olan Emel Sayın’ı konser öncesi çocuklar ziyaret etti. Emel Sayın’la bir araya gelen çocuklar usta sanatçıya çiçek takdim ederek, sohbet etti.

UCUZ İNTERNET GELİYOR



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, 'BTK kararıyla Türk Telekom'un İSS'lere toptan seviyede sunduğu DSL tarife yapısı, bu yıl haziran ayından itibaren değiştirilecek' dedi. Elvan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararı doğrultusunda yeni uygulamanın devreye gireceğini, böylece internet kullanıcılarının daha çok seçenekli tarifelerle, daha ucuz internet kullanma imkanı elde edeceklerini söyledi.