20 Kasım 2010 Cumartesi

KEY ALAMAYANLARA MÜJDE!

Bugüne kadar yapılan 4 KEY ödemesinden yararlanamayan, bilgileri hatalı hak sahiplerine iki ödeme hakkı daha verilmesi öngörüldü. Bu ödemelerden ise yaklaşık 500 bin kişinin yararlanması bekleniyor.

İSTANBUL'DA İLK VOLEYBOL SALONU AÇILDI

İstanbul'da yapımı tamamlanan TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'nun açılışını Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Dünya 6. olan ''Filenin Sultanları'' ile birlikte yaptı.

BAŞKENTTE SİRK ÇOŞKUSU

Ankara Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla 12. kez düzenlenen ''Büyük Ankara Sirki'', gösterilerine başladı.

2011 AVRUPA ÇEVRE BAŞKENTİ HAMBURG

2010 yılı itibariyle Avrupa Komisyonu, sadece Avrupa'nın kültür başkentini değil çevre başkentini de belirlemeye başladı. Bu gururu ilk kez İsveç'in başkenti Stockholm taşıdı. 2011'de ise bayrağı Hamburg devralacak.
 

KEKEMELİĞE 15 GÜNDE SON

Sosyal ortamlarda ve iş hayatında sıkıntı yaratan kekemelik kader değil. Yeni geliştirilen yöntem kekemelikten 15 günde kurtulma güvencesi veriyor.

AKILLI YARA BANDI

Vücutta oluşan küçük yaralar birkaç günde iyileşiyor. Oysa derin yaraların iyileşmesi daha uzun sürüyor. Yara bandı yapıştırılan yaranın iltihap kapıp kapmadığını anlamak için plasteri çıkarıp bakmak gerekiyor. Oysa Almanya'daki Fraunhofer araştırma kliniğinde geliştirilen bu yara bandıyla buna hiç gerek kalmıyor. Yara iyileşme sürecindeyse, bir enfeksiyon oluşmadıysa bandın rengi değişmiyor.