20 Şubat 2012 Pazartesi

'ALTIN AYI' 'SEZAR ÖLMELİ'YE

62. Berlin Film Festivali'nde "Altın Ayı" ödülünü, yönetmenliğini rejisör kardeşler Paolo ve Vittorio Taviani'nin yaptığı ''Cesare deve morire'' (Sezar Ölmeli) adlı film kazandı.

BERLİN'DE GÜZEL ŞEYLER OLDU

62. Berlin Film Festivali'nde (Berlinale) gösterilen ve ödüllerle dönen ''Tepenin Ardı'' filminin yönetmeni Emin Alper ile ''Lal Gece'' filminin yönetmeni Reis Çelik, bu yılki Berlinale'yi değerlendirdi.

MADONNA BİLETLERİ CUMA GÜNÜ SATIŞTA

Madonna’nın dünya turnesi kapsamında 7 Haziran Perşembe akşamı İstanbul Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek konserin biletleri 24 Şubat Cuma günü saat 10:00’dan itibaren Biletix satış noktalarından satın alınabilecek.

SİNEMAYA BİZİM MAHALLE DESTEĞİ

Artık dizi ve filmlerin sponsorları sadece büyük markalar değil. Son dönemde dizi ve filmlerin çekildiği mekân ve şehirlere yönelik artan turist akını bu bölgelerde faaliyet gösteren esnafı da harekete geçirdi. Buna en güzel örnek de İzmir Karaburun'da yaşandı.

KANSERE BU ÇİP ÇÖZÜM OLACAK!

Amerikalı ve Danimarkalı bilim insanlarının ortak geliştirdiği cihaz, hastanın vücuduna yerleştirilerek hastalığın uzaktan izlenmesine imkan veriyor.