7 Mart 2011 Pazartesi

ENGELLİ ÇOCUKLAR SPORLA BULUŞUYOR

Londra 2012 Olimpiyatları'nın oyun, beden eğitimi ve spor temelli resmi sosyal sorumluluk programı olan ''Uluslararası İlham Projesi''nin tanıtım gerçekleştirildi.

ORMANIN KORUYUCU MELEKLERİ

Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Dereköy Orman İşletme Şefliği'nde görevli 2 kadın memur, erkek meslektaşlarıyla birlikte 11 bin 203 hektar ormanlık alanı koruyor.

HANGİ HAVAYOLU DAHA ÇEVRE DOSTU?

Kısa adı AAI (Atmosfair Airline Index) olan uluslararsı çevre endeksi artık hangi havayolunun daha çevre dostu olduğu sorusuna  kolayca yanıt verebiliyor.

CEP TELEFONUYLA "YILIN FOTOĞRAFI"NI ÇEKTİ!

ABD'nin Afganistan'daki operasyonlarını izlemek üzere gazetesi New York Times tarafından görevlendirilen Pulitzer ödülü sahibi foto muhabiri Damon Winter, akıllı telefonlara yüklenen popüler fotoğraf programı "Hipstamatic" ile çektiği fotoğraflarla "Pictures of the Year" (Yılın Fotoğrafları) yarışmasında ödül aldı.

SANAT VE MEDYANIN "EN"LERİ SEÇİLDİ

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, sanat ve medya dünyasının en başarılı isimlerini seçti. Demet Akbağ en beğenilen kadın oyuncu, Şener Şen de en beğenilen erkek oyuncu dalında ödüle layık görüldü. En beğenilen sabah haber programı dalında ise ödülü "Günaydın" programıyla İrfan Değirmenci aldı.

30. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ ÖNCE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 2-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ''30. İstanbul Film Festivali'', sinemalardan önce bu yıl okullarda başlıyor.

KARNAVAL ZAMANI

ABD, Kolombiya, Brezilya ve İtalya'da karnavalların simgeleri farklı olsa da, ortak noktaları eğlence ve dans.

GÜMRÜKTEN SATILIK PRADA

Armani, Versace, Channel ve Dior güneş gözlükleri 25 TL, Swatch, Armani, Omega, Cartier kol saati 6 TL, Gucci, Prada mont 20 TL... Mağazalarda fiyatları bin liraların üzerinde olan bu ürünler taklit değil gerçek, üstelik de yasal yollardan satılıyor. Nerede mi? Gümrük ve kaçakçılık mevzuatına göre tasfiyelik hale gelen eşyaların satışını yapan TASİŞ’te...

ATLETİZM ŞAMPİYONASI'NDAN 2 MADALYA GELDİ

Fransa'nın başkenti Paris'te 18 bin seyirci kapasiteli Palais Omnisports Paris Bercy (POPB) salonunda düzenlenen şampiyona, bayrak yarışlarıyla sona erdi.

ÇANAKKALE, BERLİN TURİZM FUARI'NDA TANITILACAK

Çanakkale, turizmcilerin ve tatilcilerin en önemli buluşma noktası olan Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak.