10 Temmuz 2014 Perşembe

HARRY POTTER VE OĞLU 'DÜNYA KUPASI'NDA



Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling Pottermore adlı hayran sitesinde Harry Potter serisi ile ilgili kısa bir hikaye yayınladı.

HEYKELLERİN İÇİNDEN GEÇİLEN SERGİ



Kübalı sanatçı Arles del Rio’nun, tel örgüler kullanarak hazırladığı ve insan siluetinden oluşan heykel sergisi Times Meydanı’nda açıldı.

İLKAY AKKAYA 11 TEMMUZ'DA BOTANİK PARK'TA



Bakırköy Belediyesi Ramazan Etkinlikleri konserlerle devam ediyor. İlkay Akkaya, 11 Temmuz Cuma akşamı Botanik Park'ta ücretsiz konserle müzikseverlerle olacak.

"FOÇA'DA PLAJLAR MÜKEMMEL"



İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ise Foça’da denize girmeye uygun olan plajlarda yaptığı ölçümlerin sonuçlarının mükemmel olduğu açıkladı.

SEDEF HASTALARINA MÜJDE



En sık karşılaşılan cilt hastalıklarından biri olan, deriyi çeşitli derecelerde kaplayan kızarıklık, pullanma, kalınlaşmaya neden olan sedef hastalığı, ağrı, kaşıntı, kuruma, kanama gibi geniş ölçekte bulgulara neden oluyor. Genellikle yaşam boyu süren hastalığa neden olarak genetik yatkınlık ve çevresel faktörler gösteriliyor. Sedef hastalığı için geliştirilen yeni ilacı İsveç Stokholm Karolinska Enstitüsü'nden Prof. Dr. Mona Stahle şöyle anlattı: