21 Eylül 2010 Salı

BAHÇESİNDEN VİLLA ÇIKTI!..

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan bir kişinin, 2008 yılında bahçesinde sera kurmak isterken bulduğu mozaiğin üçüncü yüzyıl Roma döneminden kalma bir villaya ait olduğu tahmin ediliyor.

KOLLARI-BACAKLARI YOK, MANŞ'I YÜZEREK GEÇTİ

Kolları ve bacakları olmayan Fransız Philippe Croizon, İngiltere ve Fransa arasındaki Manş Denizi'ni yüzerek geçti. 13 buçuk saatte Fransa'ya ulaşan engelli Fransız, "bir insanın tüm engellerin üstesinden gelebileceğini göstermek istedim" dedi.

KAYBOLDU DENİLEN KAPLANLAR HİMALAYALAR'DA BULUNDU

Asya'nın belirli bölgelerinde yok olduğuna inanılan kaplanların bir grubunun Himalaya dağlarında yaşadığı belirlendi.

LİSELERE EK YERLEŞTİRME BAŞVURULARI

Sınavla öğrenci alan liselerdeki boş kontenjanlara yapılacak yeni yerleştirme için başvurular bugün başladı. Başvurular yarına kadar yapılacak, sonuçlar perşembe günü açıklanacak.

MİLLİ ATLETLERE BÜYÜK ONUR

Avrupa Atletizm Federasyonları Birliği, milli atletler Nevin Yanıt ve Alemitu Bekele'yi Avrupa'da 'Yılın Atleti' adayları arasında gösterdi.

ŞİMDİ İNCİR ZAMANI...

Yaş olarak hasadı süren, bol ve ucuz olması nedeniyle de fazlaca tüketilen incir, bünyesindeki vitaminlerle adeta bir enerji deposu.       

DANSIN SULTANI İTALYA

Karşıyaka Festivali kapsamında bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen İzmir Uluslararası Dans Festivali’nin finalinde, İtalya adına yarışan Elisa ve Emanuele ikilisi birinci seçildi.

GÜNEŞ ENERJİLİ YERLİ ARAÇLAR TRAFİKTE