25 Nisan 2010 Pazar

TÜRK FOTOĞRAFÇILARIN AVRUPA BAŞARISI

Avrupa'da düzenlenen ''Güneydoğu Avrupa: Halk ve Kültür-Southeast Europe: People and Culture'' adlı fotoğraf yarışmasına Türkiye damgasını vurdu. Yarışmada birincilik ve üçüncülükleri Türk fotoğrafçılar alırken, ikinci olan fotoğraf da İstanbul'da çekildi.

MARDİN'İN İLK 5 YILDIZLI OTELİ

İşadamı Bülent Sümer, Mardin Midyat karayolu güzergahında yapımına başlanan 5 yıldızlı otelin, Erdoba Resort Convention Center adı ile işletileceğini söyledi.

BEYOĞLU 'MİS GİBİ' KOKACAK!

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı sponsorluğunda hazırlanan, ''Beyoğlu Lavanta Kokuyor'' projesi kapsamında İstiklal Caddesi'nde vatandaşlara lavanta dağıtıldı.

8 YANGIN GÖLETİ DAHA YAPTIRACAK

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, orman yangınlarıyla mücadele etmek için bugüne kadar 6 yangın havuzu ve 1 gölet yaptırdıklarını belirterek, “8 gölet için daha 75 bin TL ayırdık. Tüm kurumları orman yangınları ile mücadelede en etkin yöntem olan yangın göleti yaptırmaya çağırıyoruz” dedi.

"İSMAİL CEM ÖDÜLLERİ"NE EZEL DAMGASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "İsmail Cem Televizyon Ödülleri" sahiplerini buldu. Yarışmada 41 kategoride ödül dağıtıldı.

Geceye, 9 dalda ödül alan "Ezel" dizisi damgasını vurdu. "Hanımın Çiftliği" ve "Aşk-ı Memnu" dizileri ise geceden dörder ödülle ayrıldı.