4 Temmuz 2014 Cuma

ELEKTRİK FATURANI KENDİN KONTROL ET



Tüketiciler, kullandıkları elektriğin dağıtım şirketlerince doğru fatura edilip edilmediğini artık Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) internet sitesinden kontrol edebilecekler.

'GÖZ'DE ÇIĞIR AÇACAK TEDAVİ



Bilimadamları gözün en ön kısmında bulunan ve görme için hayati bir önem taşıyan korneanın yenilenmesini sağlayabilecek bir yöntem geliştirdi.

ÇİFTE VATANDAŞLIK MECLİS'TE ONAY ALDI



Alman Federal Meclisi'nde yapılan oylamada, çite vatandaşlık yasa tasarısı kabul edildi.

MERCAN DEDE’DEN RAMAZAN KONSERLERİ DİZİSİ



Mercan Dede'nin sanat yönetmenliğini üstlendiği konser dizisine Anjelika Akbar, Azam Ali, Göksel Baktagir, Beyhan Murphy konuk olacak.

BİLGELER YOLU’NDAN SANAT YOLUNA



İnönü Üniversitesi’nin 40. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen proje 25 eserden oluşacak.

RAMAZAN‘DA CAZ



"Ramazanda Caz" festivali, Karsu'nun 5 Temmuz'da Zorlu Center PSM'de vereceği konserle başlayacak. Goran Bregovic, yarın Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verecek. Ünlü piyanist Fazıl Say, da 10 Temmuz'da hayranlarıyla buluşacak.

BEYLİKDÜZÜ’NDE SAĞLIK EVİNİZE GELİYOR



Beylikdüzü Belediyesi, sağlık hizmetini vatandaşın evine getiriyor. Evde sağlık hizmeti ile doktor reçetesine göre hastanın tedavisi hemşire tarafından takip edilip, gereken uygulamalar yapılıyor.

AYDINLI ŞAİRLERDEN ŞİİR SERGİSİ



Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Şairler ve Yazarlar Derneği'nin katkılarıyla "Şiir Sergisi" açıldı.