2 Haziran 2011 Perşembe

AKCİĞER KANSERİNDE UMUT VEREN GELİŞME

İlaç firması Roche’un, akciğer kanseri hastalarının yaşam süresi ve kalitesini artırmak üzere yürüttüğü çalışmalardan umut veren sonuçlar alındı.

'HOBBİT'LERİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Hobbit filmlerinin isim ve gösterim tarihleri kesinleşti. İki bölüm halinde sinemaya uyarlanacak filmin ilk bölümü 'The Hobbit: An Unexpected Journey' 14 Kasım 2012’de, 'The Hobbit: There and Back Again' (Oradaydık ve Şimdi Buradayız) ise 13 Kasım 2013’te gösterime girecek.

ATLAS DERGİSİ 18. YILINI KUTLUYOR

Atlas dergisinin haziran ayında 18. Yıl özel sayısını çıkardı. Dergi bu sayısında okuyucularına özel olarak şimdiye kadar hazırlanan en ayrıntılı karayolları haritasını hediye etti.

39. İSTANBUL MÜZİK FESTİVALİ BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı(İKSV) tarafından gerçekleştirilen ve sponsorluğunu Borusan Holding'in üstlendiği "39. İstanbul Müzik Festivali", 4 Haziran Cumartesi günü saat 20.30'da Aya İrini Müzesi'nde düzenlenecek Açılış Töreni ve Konseri'yle başlayacak.

“İYİLİK GÜZELLİKSPOR” SAHAYA ÇIKTI

Feridun Düzağaç'ın 'İyilik Güzellikspor' ismini verdiği ve geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’e bağışlanacak albüm, Sony Music etiketiyle 25 Mayıs itibariyle raflardaki yerini aldı. Albümde Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Manga’nın da bulunduğu on bir müzisyen Feridun Düzağaç şarkılarını seslendirdi.