27 Kasım 2010 Cumartesi

KINECT MEMLEKETE GİRİŞ YAPTI

Beden hareketleriyle oyuna kumanda edilmesini sağlayan Xbox 360 Kinect algılayıcı sistem, Türkiye'de satışa sunuldu.

EDEBİYAT FESTİVALİ 6 ARALIK'TA

Türk edebiyatının seçkin yazarlarının bir araya geleceği ''2. İstanbul Edebiyat Festivali'', 6-11 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

MEYVE VE SEBZENİN OUTLETİ OLUŞTU

Son yıllarda tekstil başta olmak üzere bir çok sektörde gördüğü outlet ürün satışı, şimdi meyve ve sebzede de uygulanmaya başlandı. Ulusal market zincirlerinden Makromarket, iade oranını azaltmak, israfı önlemek ve fiyat çeşitliliği oluşturmak amacıyla mağazalarından ''outlet manav'' reyonu oluşturdu.

JAPON DANSLARI İZMİR GÖSTERİSİ

2010 Türkiye’de Japon Yılı etkinlikleri kapsamında ülkemize gelen Kikunokai Dans Grubu, bugün saat 20.00’de İzmir Devlet Opera ve Balesi sahnesinde bir gösteri sunacak.

28 TÜRK ŞİRKETİ, 'HIZLI BİLİŞİMCİLER' ARASINDA

Ortadoğu, Afrika ve Avrupa'da (EMEA) son 5 yılın en hızlı büyüyen teknoloji firmaları belirlendi. Deloitte kuruluşunun belirlediği 500 firma arasına Türkiye'den 28 şirket girdi.

CANSUYU 'CAN' VERDİ

Çevre ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada, Sultan Sazlığı'na Cansuyu Projesi ile bölgenin yeniden eski kuş türlerinin uğrak mekanı haline gelmeye başladığı, alana gelen yerli ve yabancı turist sayısında da artış olduğu belirtildi.