3 Mayıs 2012 Perşembe

RED KİT 10 MAYIS'TA İSTANBUL'DA

"Red Kit İstanbul'da" sergisi, 10 Mayıs'ta Yapı Kredi Kültür Merkezi'nde açılacak.Yapı Kredi Kültür Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çizgi roman araştırmacısı Didier Pasamonik'in küratörlüğünde hazırlanan sergi, 17 Haziran'a kadar görülebilecek.

AVRUPA'NIN EN İYİ GÖZCÜSÜ TÜRKİYE'DEN!

24 ülkeden 370 doktorun katıldığı sınavın birincisi, Yrd. Doç. Canan Aslı Utine Yıldırım oldu.

BENZİNDEKİ KÜLTÜR VERGİSİ KALDIRILIYOR

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Avrupa Kültür Vergisi'ni kaldıracaklarını belirterek, "Meclis'te gündeme getirilen talepleri de dikkate alarak hazırladığımız kararnameyi, Başbakanlığa gönderdik'' dedi.

DIABLO TAKSİM MEYDANI'NA ÇIKIYOR!

Milyonların uzun ve heyecanlı bekleyişine son vermek için Diablo III, 14 Mayıs 2012 gecesi saat 00.00’da Taksim Meydanında Aral tarafından organize edilecek ‘Gece Yarısı Satışı’ ile üçüncü kez yeryüzüne inecek.

ESKİ CEP TELEFONLARINDA ALTIN VAR

Eski cep telefonlarının iç aksamında 1.2 euroluk altın kullanıldığının açıklanması üzerine Almanya'da modası geçmiş cihazlara hücum başladı.

KUKLA FESTİVALİ ‘SOLO’ İLE BAŞLIYOR!

Bu yıl 15’inci yaşını kutlayan ve 13 farklı ülkeden gelen kukla sanatçılarını İstanbul’da buluşturan Uluslararası İstanbul Kukla Festivali kapılarını 03 Mayıs Perşembe günü, İtalyan oyun ‘Solo’ ile açıyor.

BEYŞEHİR GÖLÜ'NDE KUŞ TÜRLERİ ÇOĞALIYOR

Türkiye'nin kuş cenneti sulak alanları arasında gösterilen Beyşehir Gölü'nde ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte kuş türlerinin sayısı çoğalıyor. Beyşehir Gölü'nde bulunan birçok kuş türünün ağaçların tepesinde yaptığı yuvalar da dikkat çekiyor.