15 Nisan 2014 Salı

23 NİSAN'DA KAÇIRILMAYACAK KONSER



Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi Bölümü, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası ve TRT Ankara Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir araya geliyor.

BEL FITIĞINA İĞNELİ ÇÖZÜM



Bel fıtığı olanların çektikleri ağrılar yüzünden yaşam kalitelerinin bozulduğuna dikkat çeken özel Kent Hastanesi'nde görev yapan beyin cerrahı Prof. Dr. Kemal Yücesoy, bel ve boyun fıtığında ameliyatsız tedavi yöntemlerinden biri olan radyofrekans nükloplasti (RF) teknolojisi ile özellikle genç hastalarda çok iyi sonuçlar aldıklarını anlattı.

RİZE İSTANBUL FESHANE’YE GELİYOR…



Rize Valiliği ve (RİDEF) Rize Dernekler Federasyonu’nun birlikte organize ettiği 7. Rize Tanıtım günleri için nefesler tutuldu.

PULITZER ÖDÜLÜ İKİ GAZETEYE



Columbia Üniversitesi tarafından gazetecilik, edebiyat ve müzik gibi alanlarda verilen en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Pulitzer ödülleri, sahiplerini buldu.

FİYATI YARI YARIYA DAHA UCUZ, HTC'DEN BÜYÜK DEVRİM!



HTC'nin en beğeni toplayan modellerinden biri olan One M8'in fiyatı yarı yarıya daha ucuz olanı yeniden sürüme çıkıyor. Bu yeni sürümde vücut kısmı plastik olacak, ancak başka bir değişiklik söz konusu değil. HTC One M8'in bu yeni sürümü 2.900 TL'den 1.300 TL'ye düşüyor.

MTV'NİN EN İYİSİ 'AÇLIK OYUNLARI'



MTV Sinema Ödülleri önceki gece Los Angeles'ta sahiplerini buldu. Gecede 'Açlık Oyunları' serisinin son filmi 'Ateşi Yakalamak' 'En İyi Film' seçildi.

ADANA TİYATRO FESTİVALİ 16. KEZ AÇILDI



Sabancı Vakfı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlenen Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, Fransız şov tiyatrosu Ilotopie’nin Seyhan Nehri’ndeki ‘Suya Yansıyan Düşler’ isimli gösterisi ile başladı. Adana’nın simgesi tarihi Taşköprü üzerinde başlayan festivalde, rüya ve lunapark temalı geçit seremonileri; mitolojik figürler, şövalyeler, soytarılar, büyücüler, hayaletler, palyaçolar gibi rengarenk karakterlerle izleyicilere masalsı bir gece yaşatıldı. Müzik, dans ve performans gösterileriyle Adanalılar festival coşkusunu doyasıya yaşadı.