19 Haziran 2013 Çarşamba

'YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ' KRZYSZTOF PENDERECKİ'YE SUNULDU



41. İstanbul Müzik Festivali'nin 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü', dün akşam Aya İrini Müzesi’nde yapılan Münih Oda Orkestrası konseri öncesinde, toplumsal konulara duyarlılığıyla da tanınan Polonyalı ünlü besteci Krzysztof Penderecki'ye sunuldu.

KARŞINIZDA SKYPE VİDEO MESSENGER!



Dünyanın en popüler ücretsiz ve görüntüsü kalitesi yüksek platformu kabul edilen Skype, MSN Messenger platformundan sonra en çok indirilen masaüstü uygulaması oldu. Normal operatörleri arayıp, mesaj atıp görüntülü görüşme yapabilmenize olanak sağlayan Skype, ücretsiz olarak akıllı taşınabilir cihazlar ve masaüstü uygulaması arasında da görüşme imkanı veriyor.

AYVALIK'TA ARTIK SULAR KESİLMEYECEK



Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in öncülüğünde, ilçenin su ihtiyacının karşılandığı Altınova beldesindeki su kuyularında gerçekleştirilen rehabilite ve akabinde modernizasyon çalışmalarının yanı sıra beldeden, ilçeye gelen eski su hattına 2 ayrı yeni hattın daha çekildiği gözleniyor. Yeni su hat bağlantılarının halen daha yoğun bir şekilde sürdüğü çalışmalar kapsamında, Altınova’daki su kuyularından ilçeye dev su pompalarının da yenilendiği dikkatlerden kaçmazken, süren çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.