6 Ağustos 2010 Cuma

THY'DEN 94 LİRALIK RAMAZAN TARİFESİ

Ramazan'a özel düzenlenen kampanya ile yolcular, 11 Ağustos-6 Eylül 2010 tarihleri arasında, İstanbul çıkışlı ve varışlı tüm iç hat seferlerinde gerçekleştireceği seyahatlerinde tek yön her şey dahil 94 TL'ye seyahat edebilecek.

YURTDIŞINDA TATİL İÇİN BULUNMAZ FIRSAT...

Hala pahalı olsa da pasaport cüzdan bedeli ile çıkış harçlarındaki yarı yarıya indirimler, tur paketlerinin geçen seneki fiyatlarda olması ve euro kurunun düşmesi, bu yıl tatilcilerin yüzünü güldürüyor.

HAYVANCILIĞA SIFIR FAİZLİ KREDİ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, 1 Ağustos'tan itibaren girişimcilere sıfır faizli yatırım ve işletme kredisi vermeye başladı.

SULUSARAY UYANIYOR

Tokat'ın 69 km güneybatısında yer alan Sulusaray İlçesi’ndeki, M.Ö 1. yüzyıla tarihlendirilen Antik Sebastopolis Kenti’nde, 19 yıl sonra kazılara tekrar başlanıyor.

JAPONYA MEDYA SANATLARI FESTİVALİ SERGİSİ

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 6 Ağustos - 3 Ekim 2010 tarihleri arasında 3. katında yer alan "Ikuo Hirayama - Türkiye, Batıyla Doğu Arasında Bir Kültür Kavşağı" sergisiyle birlikte 4. ve 5. katında "Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul'da - 2010" başlıklı bir sergiye de ev sahipliği yapıyor.

40 MİLYARDER SERVETLERİNİN YARISINI BAĞIŞLIYOR

ABD’nin en zenginleri arasında yer alan 40 milyarder, servetlerinin en az yarısını hayır işlerine bağışlayacak. Küresel krizde varlıklarının bir kısmı erimesine rağmen toplam 242 milyar dolarlık bir servete hükmeden zenginler servetlerinin en az 121 milyar dolarını hayır kurumlarına bağışlama taahhüdünde bulundu.