19 Eylül 2012 Çarşamba

YAVRU BALIKLARIN KALEMLERİ VAN'A

Geenpeace Akdeniz, seninki kaç santim kampanyası için topladığı kalemleri, Van’daki çocuklara gönderiyor.

‘MONET’NİN BAHÇESİ’ İÇİN TARİH 9 EKİM

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, ünlü ressam Monet'nin önemli tablolarını 9 Ekim'de sanatseverlerle buluşturacak.

İSTANBUL MODERN'DE "ÇAĞDAŞ ÇİN SANATINA BİR BAKIŞ''

15 sanatçının 20 eserle yer alacağı ''Dönüşüm: Çağdaş Çin Sanatına Bir Bakış'' sergisi, İstanbul Modern'de 20 Eylül'de açılacak.

OLIVER PINEDA GELİYOR

İstanbul Performans tarafından düzenlenen festivalde dans okulları gösterler sunacak. Ünlü DJ lerin katılımayla renklenecek festivalin çok özel bir konuğu var. 6 Kez Dünya Şampiyonu olmuş, tüm latin dansları severlerin yakından takip ettiği Oliver Pineda bu festivalle ilk kez Türkiye'ye geliyor.

PERDELER 2 EKİM'DE AÇILIYOR

Tiyatro sanatını, 22 ilimizde bulunan 56 sahnesinde, bir yılda dünyayı üç kez dolaşabilecek mesafeleri kat ederek yurdun her bir noktasına gerçekleştirdiği turneleriyle 64 senedir seyircisiyle, halkıyla buluşturan Devlet Tiyatroları, antik oyunlar, yerli ve yabancı klasikler, tarihi oyunlar, uyarlamalar, komediler, dünya ve Türkiye prömiyerleri, sosyal sorumluluk projeleri ve hiç unutmadığımız değerli çocuk seyircilerimize yönelik prodüksiyonlarla geniş bir tiyatro yelpazesini seyircilerimizle paylaşmak amacıyla yaz boyunca yaptığı hazırlıkların sonuna geldi.

SEAGATE'TEN ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMASI

Seagate, Türkiye Facebook sayfasında yeni taşınabilir diski Backup Plus’ın hediye edildiği, 3 mini oyundan oluşan yarışma düzenliyor.

ÖĞRETMENE EK DERS MÜJDESİ

Yeni eğitim sistemiyle birlikte ortaokullarda bile birçok seçmeli dersin verilecek olması öğretmenlere ek gelir kapısı açtı.