26 Eylül 2013 Perşembe

İŞ SANAT’IN 14. SEZONU BAŞLIYOR



Klasik müzikten caza, gelenekselden dünya müziğine, danstan şiir dinletisine farklı etkinlikler ve sergilerle kültür ve sanat hayatımızı renklendiren İş Sanat’ın, 14. sezonu Kasım ayında başlıyor.

SAHAF FESTİVALİ 30 EYLÜL'DE TEPEBAŞI'NDA



Beyoğlu Belediyesi'nce düzenlenen Sahaf Festivali 30 Eylül-19 Ekim 2013 tarihleri arasında Tepebaşı'nda yapılacak. Festivale bu yıl 73 sahaf katılıyor.

İSTANBUL MODERN'DE AMERİKAN SANAT MÜZELERİ



İstanbul Modern, ABD'den önemli müze profesyonellerini İstanbul izleyicisiyle düzenli olarak buluşturan 'Müzeler Konuşuyor:Konuğumuz Amerika' serisine bu sezon da devam ediyor.

ANTALYA PİYANO FESTİVALİ KASIMDA BAŞLIYOR



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı festival, Volkswagen ana sponsorluğunda 08 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek.

FİFA 2014 MOBİLE BEDAVA!



Brezilya’da düzenlenecek IFA 2014 Dünya Kupası öncesinde, Electronic Arts iOS ve Android kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaptı. Fifa 2014 uygulaması, AppStore ve Google Play’de bedava olarak sunuldu.

SGK’DAN KANSER HASTALARINA MÜJDE



Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan kanser hastalarına sevindirici haber geldi. Yerli üretime göre pahalı oldukları için bugüne kadar SGK’nın ödeme planına almadığı ithal kanser ilaçlarına vize çıktı.