31 Ekim 2011 Pazartesi

'VAN İÇİN ROCK'TA BİNLERCE MÜZİKSEVER BULUŞTU

Rock müzisyenlerinin birlikte organize ettiği ve tüm geliri Türk Kızılayı vasıtasıyla Van'daki depremzedelere gönderilecek olan konser, Maçka Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirildi.


İSTANBUL'DA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE BAYRAM İNDİRİMİ

İstanbul Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin, Kurban Bayramı'nda İETT otobüsü, metrobüs, şehir hattı vapuru, tramvay, metro ve tünel araçlarının yüzde 50 indirimli ücretle taşıma yapması kararı aldığını, bu kararın özel halk otobüslerinde de geçerli olması için talepte bulunduklarını ve bu taleplerinin de uygun görüldüğünü bildirdi.

İSTANBUL KİTAP FUARI 30. YAŞINDA

İlki 1982 yılında 28 yayınevinin katılımıyla düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu yıl kapılarını yaklaşık 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla 12 Kasım'da açacak.

TENTEN 4 KASIM'DA VİZYONA GİRİYOR

Yönetmen Steven Spielberg, "Herge" takma adıyla eser veren Belçikalı yazar Georges Remi'nin çizgi roman kahramanı "Tenten"in maceralarını ilk kez beyazperdeye taşıdı. Ölümsüz bir pop kültür simgesi haline gelen karakterin 3 boyutlu serüveni, 4 Kasım'da vizyona girecek.

ASPİRİN BAĞIRSAK KANSERİNİ 'ÖNLÜYOR'

Bilimadamları, ileri derecede bağırsak kanseri riski altında olanların her gün aspirin almasını önerdi.