17 Haziran 2014 Salı

AKILLI BARDAK DÖNEMİ BAŞLIYOR



Hayatımızın her aşamasını, akıllı teknolojiler işgal etmiş durumda. İnsanların organize ettiği her şeyi, bu küçük akıllı cihazlar da gerçekleştirebiliyor. Bunun son ve açıkçası uç örneği “Akıllı Bardak” oldu.

ANGRY BIRDS TRANSFORMERS GELİYOR



Rovio, bir sonraki Angry Birds oyununa Transformers'ı getirecek. "Yakında" mobil uygulama mağazalarında hizmete sunulacak olan oyun , bir dizi lisanslı oyuncakla birlikte gelecek.

TÜRKİYE KAN VE TROMBOSİT BAĞIŞ REKORTMENİ...



Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi tarafından 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında en fazla kan bağışında bulunanların ödüllendirilmesi amacıyla Hilton Oteli'nde bir etkinlik düzenlendi. 45 kez kan bağışında bulunan 43 kişiye plaket, 35 kez kan bağışında bulunan 54 kişiye altın, 25 bağışta bulunan 180 kişiye gümüş ve 10 kez bağışta bulunan 615 kişiye ise bronz madalya takdim edildi.

DİŞÇİ KORKUSU TARİH OLUYOR!



Yeni yöntemle artık çürük dişler sivri uçlu aletlerle oyulmayacak, acısız ve kalıcı bir şekilde tedavi edilecek.

FESTİVALE ÖDÜLLÜ KAPANIŞ



Bu yıl 25. kez gerçekleştirilen Ankara Uluslararası Film Festivali, ödül töreniyle sona erdi. Gecede En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülleri, yönetmen Atıl İnanç’ın “Daire” filmine verildi.

ÖĞRENCİLER İÇİN TARIM KAMPI DÜZENLENDİ



Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ‘Çocuk Tarım Kampı’ uygulaması başlatıldı. Kampanya çerçevesinde Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğrencilerine 5 gün süreyle okul tarım, toprak, yenilenebilir enerji, seracılık, arıcılık, sulama ve organik tarım konularında teorik ve uygulamalı olarak seminer verildi.