8 Mart 2011 Salı

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Kadın-erkek herkesin dünya üzerinde eşit haklara sahip olmasını savunuyor ve bunun için verilen mücadeleyi destekliyoruz.

NE İYİ HABER


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünya emekçi kadınlarının kutladığı uluslararası bir gündür. Türkiye'deki sosyalist çevreler bu günü "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" adıyla kutlama taraftarıdırlar.


VİKİPEDİ

'4 BİN KURŞUN KALEM' MUTLULUĞU

Ankara'da bir mağazanın vitrin dekorasyonunda kullandığı 4 bin kurşun kalem, Van'daki köy okullarında eğitim gören ilköğretim öğrencilerine dağıtıldı.

ÜCRETSİZ 'SANAL MESLEKİ EĞİTİM'

Özel kurslara gidemeyen dar gelirliler için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ''kursiyer.net'' ismiyle geliştirdiği projeyle, ücretsiz olarak sanal ortamdan 10 ayrı bilgisayar programına yönelik sesli, görüntülü ve ücretsiz eğitim veriliyor.

GOOGLE ÖĞRENCİ YETİŞTİRECEK

Google Türkiye, üniversite öğrencilerini dijital pazarlama ile tanıştırmak amacıyla Google Genç Ajanslar Akademisi adlı bir proje hayata geçirdi. Gençlerin internet çağında aktif olarak rol almalarını sağlamak, onları büyümekte olan internet reklamcılığı sektörüyle tanıştırıp bu alanda girişimciliğe teşvik etmek ve başarılı olmaları için gerekli becerileri kazandırmak hedeflerini taşıyan program, 2011 yılı boyunca Mart ve Haziran ayları arasında sekiz üniversitede gerçekleştirilecek.

HAVAALANINDA ÇEVRE DESTEĞİ

'Sürdürülebilir yaşam için geri dönüşüm' sloganıyla 20 yıldır faaliyet gösteren ÇEVKO Vakfı, havalimanı ziyaretçileri ve çalışanlarını, geri dönüşümün önemi konusunda bilinçlendirmek amacıyla Sabiha Gökçen Havalimanı ile birlikte proje başlattı.