5 Şubat 2013 Salı

FLAMİNGOLAR REKOR KIRDI



Adana Çukurova Deltası’nda bulunan Akyatan Lagünü son yirmi yılda tek bir alanda görülen en fazla flamingo sayısı ile bir rekora imza attı.

TÜRK MUCİTLER REKORA İMZA ATTILAR



Türk bilim adamları, küresel ısınmanın önüne geçmede yeni rekora imza attılar. İki Türk mucit, küresel ısınmaya sebep olan karbondioksit gazını yakalamada yeni bir metot geliştirdi.

ANADOLU'DAN LOS ANGELES'A FOTOĞRAF SERGİSİ



Los Angeles'ta yaşayan fotoğraf sanatçıları ´Ed Berlen´ ve ´Salim Demirel´in Türkiye ve Amerika´yı konu alan eserlerinden oluşan fotoğraf sergisi ´Los Angeles´ın gözde mekanlarından ´Mama´s Secret´ta görücüye cıktı.

ÜNLÜ İSİMLER "KALBİM SENİNLE" DEDİLER



37 ünlü isim, "bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek" için "Kalbim Seninle" projesi kapsamında objektif karşısına geçti. 10 çocuğa ücretsiz tedavi imkanı sağlayacak projenin fotoğrafları ilk kez 12-24 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek.

EN İYİ DÖRTLÜ İSTANBUL’DA



Berlin Filarmoni Orkestrası’nın yaylı sazlar grup şefleri tarafından 1984 yılında kurulan Berlin Philarmonia Quartet, tek konser için 9 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda olacak.

PEGASUS'TA BELGRAD UÇUŞLARI BAŞLADI



Pegasus Hava Yolları Balkanlardaki dördüncü uçuş noktası olan Belgrad’a 1 Şubat 2013’den itibaren uçuşlarını başlattı.