5 Eylül 2014 Cuma

FOTOĞRAFIN KALBİ MARMARİS'TE ATACAK



Tarihi ve doğasıyla dünyanın sayılı turizm merkezlerinden Marmaris, Uluslararası Fotoğraf Festivali'yle güzelliklerini; fotoğraf sanatçılarının beğenisine açmaya hazırlanıyor.

BU HAFTA YILMAZ GÜNEY İZLENECEK



Yılmaz Güney, ölümünün 30. yılında SETEM Akademi’de bir film haftası düzenlenerek anılıyor. Sinemamızda derin izler bırakan yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney, ölümünün 30. yılında SETEM Akademi’de 9 Eylül Salı – 14 Eylül Pazar günleri arası bir film haftası düzenlenerek anılıyor.

ESKİ FACEBOOK ÇALIŞANI KADINLARA ÖZEL SOSYAL AĞ KURDU



“Women.com” adlı sitede kadınlar; iş hayatı, ilişkiler, cinsellik, güzellik ve moda gibi birçok konuda tartışabilecek.

ANAMUR KALESİ'NDE KABARTMALI FRESK BULUNDU



Anamur Mamure Kalesi’ndeki restorasyon çalışmaları esnasında giriş kapısının yanında bulunan duvarda Antik dönemdeki mezarlara ait olduğu tespit edilen kabartmalı bir fresk bulundu. Freskin tarihi bir hazine değerinde olduğu ifade ediliyor.

3 YILDA 30 BİN KİŞİYE İNTERNETİ ÖĞRETECEK



TTNET, “İnternetle Hayat Kolay” sosyal sorumluluk projesinin yeni dönemini, işbirliği yaptığı Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile birlikte tanıttı. TTNET’in bilgiye erişimde herkesin eşit imkana sahip olmasına katkıda bulunma vizyonuyla başlattığı proje,  kalkınmada öncelikli 20 ilde hayata geçirilecek.