20 Eylül 2011 Salı

DERSİMİZ "EKOLOJİ"

Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı el ele vererek, dünyada nadir, Türkiye’de ise ilk kez uygulanacak Ekolojik Okuryazarlık Öğretmen Eğitimi'ni, Yalova’da başlattı.

24 EYLÜL'DE İKLİM İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER

Bazı sivil toplum örgütleri, 24 Eylül Cumartesi günü, iklim değişikliğine dikkat çekmek, yaya merkezli ulaşım ve bisiklet yollarının yapılması için Ankara'da ''24 Eylül'de İklim İçin Harekete Geç'' adlı bir etkinlik düzenleyecek.

ÖĞRENCİLERİ BEDRİ RAHMİ'Yİ SERGİ İLE ANACAK

Ürün Sanat Galerisi'nde 21 Eylül Çarşamba günü Bedri Rahmi Eyüboğlu Portreleri sergisi açılıyor.

SELÜLİTE ÇÖZÜM YAĞ YAKAN KUMAŞ

Denizli'de bir tekstil firması acı biber, ahududu, zeytinyağı gibi bazı gıda ürünlerini nanoteknolojiyle kumaşa işleyerek yağ yakıcı kumaş üretti.


İSTANBUL LİVE SEZONU ORTAÇGİL İLE AÇIYOR

İstanbul Live sezona Bülent Ortaçgil konseri ile başlıyor. 24 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşecek konserde Ortaçgil, en sevilen şarkılarını seslendirecek.

'BİSİKLET' BOSTON'DA

Boston Güzel Sanatlar Müzesi'nin çağdaş sanatlar bölümünün açılışı nedeniyle düzenlenen etkinlikler içinde yer alan özel kısa film programında Boston Türk Film Festivali'ni temsilen yönetmen Serhat Karaaslan'ın “Bisiklet” filmi, halka açık dört ayrı gösterimde seyircilerle buluştu.

AMELİYAT OLAMAYAN KALP HASTALARINA NEŞTERSİZ VE KANSIZ YÖNTEM

Açık kalp ameliyatı olamayacak durumdaki hastalar için geliştirilen yöntem, yaşlılar için de umut oldu. 93 yaşındaki bir hastanın ameliyat yapılmadan aort kapağı değiştirildi.

FACEBOOK İNTERNETTEKİ MÜZİK PAYLAŞIM SİTELERİYLE BÜYÜK BİR ORTAKLIĞA GİDİYOR.

Facebook'un bu hafta perşembe günü açıklaması beklenen hizmetle milyonlarca kullanıcı kolayca internetten müzik ve video klip paylaşacak.