16 Eylül 2010 Perşembe

İSTANBUL İÇİN ALIŞVERİŞ VAKTİ

Fashion’s Night Out İstanbul, 16 Eylül Perşembe gecesi, "Modanın En Büyük Alışveriş Partisi” sloganıyla, Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde moda tutkunlarını bir araya getirecek.

HAYAT KURTARAN OPERASYON

İzmir’in önemli turizm merkezlerinden Alaçatı'da, doğaya duyarlı kişiler yetkilileri harekete geçirerek 285 su kaplumbağasının hayatta kalmasını sağladı.

PC'LERİ UÇURACAK YENİ ÇİP

Dünyanın en büyük yonga (çip) üreticisi Intel, kişisel bilgisayar endüstrisini canlandıracağına inandığı yeni yonga setini duyurdu. ‘Sandy Bridge’ kod adlı yeni yonga seti, mikro-işlemciyle grafik işlemcinin birleşmesinden oluşuyor ve böylece grafik işleme süresini kısaltıyor.

TELEFONDA ARTIK BEKLEME YOK

Bilgi Teknolojileri Kurumu, internet ile telefon kullanımına kalite standardı getiriyor. Düzenleme, cep telefonları için bazı yenilikler getiriyor.

MARDİNLİ ÇOCUKLARA SİNEMA

Birçok ünlü yönetmenin ödüllü filmleri Mardinli sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Gezici tır sahnesi ile de Mardin'in ilçelerindeki çocuklara animasyon film gösterimleri yapılacak.

'SULTANAHMET SİMİT FESTİVALİ' BAŞLIYOR

Fatih Belediyesi, İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Simit Sarayının düzenlediği ''Sultanahmet Simit Festivali'' bugün başlıyor.

İZMİRGAZ’DAN SIFIR FAİZLİ İKİ YENİ KAMPANYA

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, başlattıkları iki seçenekli kampanyayla evinin tamamını doğalgaza dönüştürmek isteyenlerin tüm masrafları 18 ay vade sıfır faizle kredilendirebileceğini, doğalgazı sadece mutfağına almak isteyenlerin de yine sıfır faiz ve 18 ay vadeyle ayda 55 lira ödeyerek doğalgazı mutfakta kullanılabileceğini bildirdi.