17 Ekim 2014 Cuma

KUKLA FESTİVALİ BAŞLADI



Her yıl dünyanın dört bir yanından birçok kuklayı ve kukla tiyatrosunu İstanbullularla buluşturan 17. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali başladı.

MORRISSEY 7 ARALIK'TA İSTANBUL'DA



Alternatif rock müziğin en önemli gruplarından The Smiths’in vokalisti Morrissey, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye'deki hayranları için 7 Aralık 2014 Pazar akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak.

BOZCAADA'DA İLK KEZ ‘EKOLOJİK BELGESEL FİLM FESTİVALİ’ GERÇEKLEŞTİRİLECEK



Bozcaada'da 30 Ekim- 2 Kasım 2014 tarihleri arasında ilk kez Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivali (BİFED) düzenlenecek.

SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLERE ÜCRETSİZ İLAÇ



Bakanlar Kurulunca nikotin replasman preparatları ile Bupropion HCI ve Vareniklin içerikli ilaçların, sigarayı bırakma tedavisi alanlara sayıları 300 bini geçmemek şartıyla sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın ücretsiz karşılanması kararlaştırıldı.

FİAT'DAN TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE ÖZEL FIRSATLAR



Fiat, ticari araç sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik özel bir program başlattı. Fiat’ın başlattığı "10 Numara Fiat" programı, yeni veya ikinci el araç sahibi olan tüm Fiat ticari araç kullanıcılarına danışmanlık hizmetleri, servis indirimleri, araç yenilerken satış fırsatları ve aksesuar indirimleri gibi çok özel fırsatlar sunuyor.