16 Eylül 2011 Cuma

BİENAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 12. İstanbul Bienali, 17 Eylül-13 Kasım tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

KUŞLAR, SEYFE GÖLÜ'NÜ TERK ETMİYOR

Kırşehir'de bulunan, Türkiye'nin önemli sulak alanlarından Seyfe Gölü, kurak geçen yaz aylarına rağmen başta flamingolar olmak üzere birçok kuş türünü misafir ediyor.

POLİSE 'ALZHEİMER' DERSİ

İstanbul polisi, alzheimer hastalığını tanıma ve hastalara karşı uygun şekilde yaklaşma konusunda eğitildi.

4D DENEYİMİ TÜRKİYE'DE

Bugün vizyona girecek ‘Spy Kids: All the Time in the World/Çılgın Çocuklar 4D’nin önceki gün yapılan basın gösteriminde nihayet sinemada 4’üncü boyutla da tanıştık. Filmin yönetmeni Robert Rodrigez’in öve öve bitiremediği uygulamaya gelen tepkiler çeşitliydi. Çocukların merakla izledikleri film, yetişkinler için sadece bir deneyim olmanın ötesine geçemedi.

'ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ' BAŞLIYOR

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ''Su Kültürü'' temasıyla düzenlenecek ''12. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali'' bugün kortej yürüyüşüyle başlayacak.

ESET YENİ GÜVENLİK ÇÖZÜMÜNÜ SUNDU

Dünyanın en büyük antivirüs yazılım kuruluşlarından olan ESET, NOD32 ve Smart Security ürünlerinin 5‘inci sürümlerini kullanıma sundu. Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de kullanıma sunulan ESET NOD32 ve Smart Security 5 ile ilgili basın toplantısı 15 Eylül Perşembe günü ESET Türkiye CEO’su Alain Soria ve Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu’nun katılımıyla Ponte Restaurant’ta gerçekleştirildi.