17 Ağustos 2012 Cuma

METRO YÜZDE 50 İNDİRİMLE AÇILIYOR

Açılışı bugün yapılacak olan Kadıköy-Kartal metro hattı, 29 Ekim tarihine kadar yüzde 50 indirimle hizmet verecek.

BEYNİ, IŞIN KALKANIYLA KORUYACAKLAR

Beyin kanseri tedavisinde radyo cerrahinin altın standardı olarak bilinen gamma knife, ulaşılması zor bölgelerdeki tümörleri vurabilen yeni modeliyle umut olduğu hasta sayısını artırıyor.

5 MİLYON CEVİZ FİDANI TOPRAKLA BULUŞACAK

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından başlatılan Ceviz Eylem Planı kapsamında, 2016'ya kadar 5 milyon ceviz fidanı dikilecek.

ELEKTRONİK MÜZİĞİN DEVLERİ İSTANBUL'DA

Kent kültürünün popüler markası Urban Bug, dünyanın en prestijli elektronik müzik dergisi DJ Mag işbirliğiyle "Party Day" konseptindeki ilk organizasyonunu 20 Ağustos'ta Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştiriyor.

ŞARJ KABUSU BİTİYOR!

Zira Güney Kore'de bir grup bilim adamı, çok hızlı şarj olabilen bataryalar üzerinde çalışıyor ve test aşaması tamamlandığında sadece dakikalar içinde cihazlarımızı şarj edebileceğiz.

İSTANBUL'DA 105 BİN SAZAN SALINDI

İstanbul'un su kaynaklarındaki sazan balığı sayısındaki azalmayı önlemek ve amatör balıkçılığı teşvik etmek için, çeşitli su kaynaklarına 105 bin pullu sazan yavrusu bırakıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2012 yılı yatırım programında yer alan "Balıklandırma Projesi" gereğince, sazan sayısında büyük azalma görülen sulara pullu sazan balığı takviyesi yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.