2 Haziran 2014 Pazartesi

CERRAHİ YENİLİKLER YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYOR



Yeni teknolojiler ve bilimsel çalışmalarla gelişme gösteren, Videoskopik (Endoskopik-Laparoskopik) ve minimal invaziv cerrahi teknikler klasik açık cerrahi yöntemlerine göre birçok avantaj sağlıyor.

ÇİN'DE GÖRDÜLER ERZURUM'A KURDULAR



Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Valisi iken Çin ziyaretinde gördüğü sera tipini, Uzundere'de 3 girişimci kadın ile birlikte hayata geçirdi.

DÜNYANIN NABZI BU FESTİVALDE ATIYOR!



7-12 Haziran'da gerçekleşen Documentarist 7. İstanbul Belgesel Günleri'nde, yaşadığımız coğrafyadan ve dünyanın farklı köşelerinden en güncel hikâyeler bir hafta boyunca perdeye yansıyacak.

ÖLÜMÜNÜN 450. YILINDA MICHELANGELO’YLA 'BULUŞMA'



İtalya, gelmiş geçmiş en önemli sanatçılarından Michelangelo’yu, ölümünün 450. yıldönümünde Roma’da düzenlenen büyük bir sergiyle anıyor.

ZAYIFLATAN AŞI BULUNDU!



Zayıflamak için uğraşanlara müjdeli haber geldi. 2 bedene kadar inceltecek yani yaklaşık 10 kilo kaybı sağlayacak olan o aşı bir yıl içinde piyasaya çıkıyor.

HEM KANSERDEN HEM KRİZDEN KORUYOR



Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Uslu, kaparinin dünyanın en önde gelen, vücuda zarar veren ögeleri etkisiz hale getiren flavonoid içeren gıda olduğunu belirtti.

"MANİSA TARZANI" SERGİLERİ AÇILDI



Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri çerçevesinde, “Manisa’nın Gülen Yüzü, Manisa Tarzan’ı Fotoğrafları ve Spil Dağı Çiçekleri” fotoğraf sergisi, “Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi” ile “Tarzan ve Çevre” resim sergisi açıldı.