15 Ekim 2010 Cuma

'PINK FLOYD BALESİ' İSTANBUL'DA

İtalyan La Scala Tiyatro Bale Topluluğunun, 1972 yılında efsane rock grubu Pink Floyd'un canlı performansı ile dünya prömiyerini yaptıkları ''Pink Floyd Balesi'' ilk kez, 25-28 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezinde Türk sanatseverler ile buluşacak.

ANASON, YORGUNLUĞUN İLACI

En çok kullanılan şifalı bitkiler arasında yer alan anasonun iştahsızlığa, beyin yorgunluğuna, mide ve kalp rahatsızlığına kadar birçok derde faydası bulunuyor.

FADO'NUN PRENSESİ İSTANBUL'DA

Fado''nun prensesi olarak anılan Cristina Branco, Portekiz geleneksel müziğini hem kendi ülkesinin hem dünyaca ünlü şairlerin sözleriyle buluşturduğu parçalarını, İstanbullular için seslendirecek.

BU KAPAKLAR 'ANA SINIFI' OLACAK

Türkiye Yardımseverler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, ''Plastik Kapakları Toplayalım, Çocuklarımızı Ana Sınıflarına Kavuşturalım'' sloganıyla kampanya başlattı.       

EN İYİ FİLM ‘ÇOĞUNLUK’

Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, ‘En İyi Film’, yönetmen Seren Yüce'nin ilk filmi ‘Çoğunluk’ oldu. Seren Yüce aynı zamanda ‘En İyi Yönetmen’ heykelciğini alarak geceden iki ödülle ayrıldı. 'Çoğunluk' ve Yönetmen Tolga Karaçelik'in ilk filmi ‘Gişe Memuru', geceden üç ödülle ayrıldı. Yarışmaya katılan 14 filmden 11'i festivalde ödül aldı. ‘Signoria Enrica İle İtalyan Olmak’ filmindeki rolüyle Claudia Cardinale ‘En İyi Kadın Oyuncu' olurken, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü ise iki isime gitti. ‘Gişe Memuru’ filmindeki rolüyle Serkan Ercan, ‘Çoğunluk’ filmindeki rolüyle Bartu Küçükçağlayan ödülün sahipleri oldu.

ORGANİK TARIMA DESTEK ARTIYOR

Organik tarıma destek her geçen gün artıyor. Bu çerçevede Özel Çevre Koruma Kurumu ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü törenle imzalandı.

İŞTCELL VE HP İŞBİRLİĞİYLE 2 BİN TL'YE VARAN İNDİRİM

Turkcell'in iş dünyasına açılan kapısı İşTcell ve HP işbirliği İşTcell'li şirketlere özel bir fırsat paketi sunuyor. Bu işbirliğiyle firmaların bilgisayar donanımı ve mobil internet ihtiyaçlarını, maliyeti düşürerek tek bir pakette en uygun fiyata karşılaması hedefleniyor. Türkiye'de ilk olan Ofis-Bilgisayar ve Çevre Ürünleri Kataloğu çerçevesinde sunulan fırsat paketi sayesinde İşTcell'li şirketler her yeni ekonomik internet pakete 1.915 TL'yi bulan fiyat avantajıyla sahip oluyor. Elektronik ürünleri  % 45'e varan indirimlerle satın alma fırsatı bulan şirketler katalogdaki 4 bilgisayarın sadece kendilerine özel olma ayrıcalığına da sahip.