7 Temmuz 2014 Pazartesi

PINK FLOYD SEVENLERE MÜJDE!



Efsane rock grubu Pink Floyd, 20 yıl aradan sonra "The Endless River" adında yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

EGE'DE GÜNEŞ ENERJİLİ EŞEK DEVRİMİ



İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, alt yapı hizmetlerinin bulunmadığı kırsal, dağlık bölgede hayvancılık yapanlar ile çobanlara güneş enerjisinden elektrik üreten sistemi hayata geçirdi. Yerine göre yerleşik, yerine göre de seyyar olarak eşek sırtında taşınabilen sistem sayesinde çobanlar cep telefonlarını, diz üstü bilgisayarını şarj edip radyo dinleyebiliyor, elektriğin her türlü nimetinden faydalanabiliyor.

TATİL İÇİN 'RAMAZAN' FIRSATI



Ramazan ayında tatil bölgelerine gelen Türk turistlerin azalmasına bağlı olarak oteller ve tur şirketleri indirimler ve fırsatlar sunmaya başladı.

GOOGLE PROJECT ARA KAPSAMINDA BEDAVA TELEFON DAĞITACAK



Google'ın modüler telefon projesi olarak ortaya çıkan Project Ara'da işler beklenilenden hızlı ilerliyor. Bir akıllı telefonun değiştirilebilir küçük parçalardan oluşturulmasını ve istenilen parçaların değiştirilerek telefonun güncellenmesini sağlayan Project Ara için test sürecine başlayan Google, 20.000 test başvurusu arasından 100 kişiyi seçti.

ŞARJ SORUNUNA ÇÖZÜM, BU ALET SEN YÜRÜDÜKÇE KENDİNİ ŞARJ EDİYOR



Son yıllarda büyük bir sorun haline gelen akıllı telefonlarla ilgili şarj sorunun ortadan kaldıran bir icat ortaya çıktı. Go Kin şarj çantası ile nerede olursanız olun telefon için gereken elektrik hep yanınızda olacak.