20 Eylül 2013 Cuma

'OPERA BALE' VERDİ İLE AÇILIYOR

İstanbul Devlet Opera ve Balesi perdelerini 6 Ekim'de Verdi'nin Jan Dark Operası'nın konser versiyonuyla açıyor... Bu sezonun ilklerinden biri Jül Sezar operası olacak.

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ'NDE MOBİL DERSLER BAŞLADI



Kadir Has Üniversitesi ve Vodafone Red Academy işbirliğiyle hayata geçirilen yeni teknolojik eğitim modeli ile Kadir Has Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Yeni Medya Bölümü 1. sınıf öğrencileri “Yeni Medya’ya Giriş” derslerini Vodafone’un sağladığı smart tabletler üzerinden 3G teknolojisiyle izleyip derse aktif katılım sağlayabiliyorlar.

YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLLERİ VERİLDİ



20'nci Altın Koza Film Festivali'nde geleneksel olarak verilen Yaşam Boyu Onur Ödülleri, bu yıl ünlü oyunculardan Çolpan İlhan, İzzet Günay ve Demir Görgün Karahan ile yapımcı Necip Sarıcı'ya sunuldu.

KİŞİYE ÖZEL KEYİFLİ DOĞUM ÜNİTESİ



İlk kez Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermeye başlayan ve patenti hastane tarafından alınan kişiye özel "Keyifli Doğum Ünitesi", anne adaylarının doğum korkularını azaltmada önemli işlev görecek.

‘HABABAM’ MÜZESİ KURULUYOR



Altın Koza Film Festivali kapsamında 5’inci Yıl Sanat Galerisi’nde “Hababam Sınıfı Sergisi” açıldı.

TURKCELL’DEN YAZILIM SEFERBERLİĞİ



Turkcell, yeni projesi ‘Geleceği Yazanlar’ ile yerli mobil yazılım seferberliği başlattı. Projeyle ilgi duyan herkes artık mobil yazılımcı olabilecek.