1 Mayıs 2013 Çarşamba

GİTARIN USTALARI AKBANK SANAT'TA

Akbank Sanat, 3-23 Mayıs tarihleri arasında dünyaca ünlü gitar ustalarını ve genç yeteneklerini ağırlıyor.

SOMALİ'DE İLK KEZ KAVUN VE PATLICAN YETİŞTİRİLMEYE BAŞLANDI

İHH İnsani Yardım Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, Somali'de tarımın geliştirilmesi ve kuraklığın olumsuz etkilerinin azaltılması için imza atılan proje çerçevesinde, yerel halka kuraklığın olumsuz etkilerini azaltacak modern tarım yöntemleri öğretiliyor.

MADRİD'DE "TEKRAR EDİLEMEZ" DALİ SERGİSİ

20. yüzyılın en büyük sanatçılarından biri olan Salvador Dali'nin, bazıları ilk kez olmak üzere toplam 200'den fazla eseri İspanya'nın başkenti Madrid'deki Reina Sofia Müzesi'nde sergilenmeye başladı.

11. ÜNİVERSİTELERARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Gösteri Sanatları Merkezi’nin düzenlediği Üniversitelerarası Tiyatro Festivali, 11. Yaşına girdi.

ZAZ YİNE GELİYOR!

Geçtiğimiz ay Rihanna , Iron Maiden, Tiesto gibi dünya devlerinin sahne alacağı açıklanan Vodafone İstanbul Calling festivaline yeni isimler eklenmeye devam ediyor.

'KALBİ TAMİR EDEN VİRÜS' DENENİYOR

İngiltere'de genetik mühendisliği ile kalp yetmezliği tedavisinde kullanılma amaçlı bir virüs geliştirildi.

OUTLOOK.COM'A SKYPE DESTEĞİ GELDİ

Microsoft nihayet son güncelleme ile Outlook.com web sitesi ile Skype hizmetini entegre etti. Kullanıcılar Skype uygulamasını bilgisayarına yüklemek zorunda kalmadan web sitesi üzerinden görüntülü görüşmeler yapabilecekler.

İŞİTME ENGELLİLER, SMS İLE HİZMET ALACAK

İşitme engelli vatandaşların hizmet alması amacıyla Türk Telekom Müdürlüğü tarafından başlatılan 'İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz' isimli projeyle Türkiye’de ilk kez işitme engellilerinin kamu ve özel kuruluşlardan kısa mesaj yoluyla hizmet alımları sağlanacak.