25 Temmuz 2011 Pazartesi

SAHNE SENİN TRABZON!

Trabzon’un ev sahipliği yapacağı 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF), Hüseyin Avni Aker Stadı’nda düzenlenen görkemli açılış töreniyle resmen başladı.

PLASTİK ŞİŞEDEN SERA YAPTILAR

Daha 10 yaşındalar...18 ay boyunca uğraşıp 1500 plastik şişe topladılar... Şişelerden sera yapıp bir de ürün yetiştirdiler...

EFLATUNPINAR'DA RESTORASYON ÇALIŞMASI

Konya Müze Müdürü Dr. Naci Bakırcı, Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Sadıkhacı beldesinde bulunan tarihi yapılardan Eflatunpınar Hitit Anıtı ve havuzunda yapılan restorasyon çalışmalarının 2,5 ay içinde tamamlanacağını bildirdi.

TÜRKİYE'DE İLK KADIN MİZAH DERGİSİ


Leman Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Karikatürist Tuncay Akgün, Türkiye'de ilk kez tüm çizerleri kadın olan ''Bayan Yanı'' dergisiyle kadın sorunlarına mizahen dikkat çekildiğini bildirdi.

EVLİYA ÇELEBİ'NİN SÖZÜNÜ ETTİĞİ ÇEŞME Mİ?

Ayasofya Müzesi önündeki meydan düzenleme çalışmaları sırasında yolun çökmesi üzerine açılan delikte 16. yüzyıl çeşmesi bulundu.

PINK FLOYD İÇİN BÜYÜK KAMPANYA

Eylül ayında dünyada yeniden bir Pink Floyd fırtınası esecek.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE!

Sağlık Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşlarla bankalar arasında yapılan maaş promosyon anlaşmasından sonra, ilk defa veya nakil yoluyla ataması yapılıp göreve başlayan ancak bu promosyondan yararlanamayan personele de ödeme yapılabilecek.