13 Şubat 2012 Pazartesi

İDOBÜS'LE İSTANBUL-İZMİR 1 LİRA

İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) CEO’su Önder Sezgi, Mart ayı başında İDOBÜS projesini hayata geçireceklerini belirterek “Tıpkı düşük bütçeli havayolları gibi bir pazarlama stratejisiyle İDOBÜS’e 1 liradan başlayan bilet fiyatları uygulayacağız” dedi.

PAN FLÜT USTASI ZAMFİR CKM'DE

Dünyanın en ünlü ve en başarılı pan flüt sanatçısı Gheorghe Zamfir, 13 Şubat Pazartesi akşamı Kadıköy CKM'de konser verecek. Sanatçının bu akşam İstanbul Kültür Üniversitesi Akın Güç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde vereceği konser ise iptal edilmişti.

ÇATALZEYTİN'DE ÇEVRECİLERİN HES ZAFERİ

Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'nde yapımı planlanan Yunuslar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali (HES) Projesi'ni engellemek için çevrecilerin verdiği mücadele zaferle sonuçlandı

YOLDAKİ HAVA DURUMU "CEP"E GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminler Dairesi Başkan Vekili Mehmet Fatih Büyükkasabbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karayolları Tahmin Sistemi projesinin ilk olarak 2007 yılında başlatıldığını söyledi.

"THE ARTIST" ÖDÜLLERİ SİLDİ SÜPÜRDÜ!

Britanya Film ve Televizyon Sanatları Akademisi "BAFTA" Ödülleri sahipleri buldu. Gecenin yıldızı Fransız yapımı "The Artist" filmi oldu. "The Artist" en iyi film dahil 7 ödüle layık görüldü. Filmin başrol oyuncusu Jean Duardin de, en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

GRAMMY ÖDÜLLERİNE ADELE DAMGASI

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri kabul edilen Grammyler dün gece Los Angeles´da sahiplerini buldu.