12 Ocak 2011 Çarşamba

ALTIN PORTAKAL'IN ONUR KONUĞU BEHRAMOĞLU

Doğan Hızlan'ın jüri başkanlığını yapacağı 15. Altın Portakal Şiir Ödülü jürisinde, Cevat Çapan, Ahmet İnam, Mustafa Durak ve Altın Portakal Şiir Ödülü'nün geçen yılki sahibi Emirhan Oğuz yer alacak. Ödül jürisi, 17 Mart'ta toplanarak 1 Ocak–31 Aralık 2010 tarihleri arasında yayımlanan şiir kitaplarından yola çıkarak bu yılki ödülün sahibi olacak şairi ve şiiri belirleyecek.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNİN BİLİM DERGİLERİ

İnönü Üniversitesi fakülte ve meslek yüksekokulları tarafından hazırlanan ve bilim adamlarının ulusal ve uluslararası nitelikteki makalelerinin yer aldığı 7 derginin Türkiye'nin bilim hayatına büyük katkılar sunduğu bildirildi.

KİTAP FUARINDA YAYINCILARA DESTEK SÖZÜ

Çukurova 4. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde dün açıldı.

KAMU ÇALIŞANLARINA İYİ HABER

Turkcell, 2 milyon kamu çalışanının kullandığı kamu tarifesinde, tekrar abone alımına başladı. Kamu tarifesi, yenilenen ücretsiz "yaşasın kamu" servisi ve alışveriş avantajlarıyla birlikte diğer tarifelerin arasında yerini aldı. 14 Ocak'ta başlayacak olan kamu tarifesine sahip olanlar, 40 lira karşılığında her yöne 1.200 dakika konuşma ve 29 lira karşılığında 4 gigabayt internet kullanma şansına sahip olacak.