27 Mart 2013 Çarşamba

ROCK MÜZİĞİN DEVLERİ JOLLY JOKER'DE



29 Mart Cuma akşamı Archive, 3 Nisan Çarşamba Paul Gilbert, 9 ve 10 Mayıs akşamları Wishbone Ash, 23 Mayıs akşamı Smokie ve 6 Haziran akşamı ise Red Fang, Jolly Joker'de unutulmaz konserler verecek.

ARTBOSPHORUS 2013 DÜNYA SANATÇILARINI AĞIRLIYOR



4-7 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı bu sene çağdaş sanat dünyasının tanınmış sanatçılarını konuk ediyor. Fuarın bu seneki parlayan isimleri; çağdaş sanatın öncülerinden Hollandalı sanatçı Pat Andrea ve deneysel çalışmaları ile ses getiren sanatçı Emire Konuk.

32. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR



İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Akbank sponsorluğunda düzenlenen 32. İstanbul Film Festivali programı açıklandığı günden bu yana sinemaseverlerden her yıl olduğu gibi büyük ilgi gördü.

BURSA-İSTANBUL ARASI 18 DAKİKA!



Bursa - İstanbul arasındaki ulaşımı 18 dakikaya indirecek deniz uçağı seferi, 1 Nisan'da başlayacak.

ÇOCUK PARKLARINA SİGARA YASAĞI GELİYOR



Sağlık Bakanlığı'nın çocuk parklarında sigara içilmesini yasaklamaya hazırlandığı iddia edildi.

TÜRK TİYATROSUNA ARMAĞAN OLSUN



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, kentin kültür hayatına damgasını vuran 100 duayenin yaşam öyküsünü ‘İstanbul’un 100 Sahne Sanatçısı’ adlı kitapta bir araya getirdi. Eser, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde, “tiyatro sevdalılarına armağan, sanatçılara saygı duruşu, araştırmacılara ışık olma’’ amacıyla yayımlandı. Çalışmada, yer verilen 70 tiyatro ile 30 opera ve bale sanatçısının bazıları şu satırlarla dile getiriliyor:

KİTAPSEVERLERE KARGO ÜCRETİ ÖDETMEYEN KAMPANYA



İnternet alışverişinde, tüketicilerin en çok şikayet ettiği konulardan biri olan alışverişlerde kargo ücreti ödeme zorunluluğuna; online kitap satış sitesi İlknokta.com alternatif bir hizmet sunuyor.