8 Mart 2012 Perşembe

KADINLAR GÜNÜ'NDE İSTANBUL'DA ETKİNLİKLER...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel İstanbul'da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. İşte o etkinliklerden bazıları...

ELİF DAĞLI'YA, TÜTÜN KARŞITI KADINLAR AĞI ÖDÜLÜ

Sigara ve Sağlık Ulusal Komitesi (SSUK) Başkanı Prof. Dr. Elif Dağlı'ya Tütün Karşıtı Kadınlar Ağı (INWAT) ''Başarı Ödülü'' verildi.

500 YENİ MASAL BULUNDU

Almanya'da tarihçi Franx Xaver von Schönwerth tarafından derlenen 500 yeni masal bulundu.

İSTANBUL FİLM FESTİVALİ 31 MART'TA BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği, sponsorluğunu bu yıl sekizinci kez AKBANK’ın üstlendiği 31. İstanbul Film Festivali, 31 Mart–15 Nisan tarihlerinde yapılacak. Gösterdiği filmlerin niteliği ve çeşitliliğiyle önder konumunu koruyan İstanbul Film Festivali, bu yıl da sinemaseverlere 20’nin üzerinde bölümde 200’ün üzerinde filmden oluşan programının yanı sıra ünlü konuklar, usta sinemacıların katılacağı söyleşi ve atölye çalışmaları, sinema dersleri, ustalık sınıfları ve konserlerle dolu dolu iki hafta vaat ediyor.

VE KARŞINIZDA YENİ iPAD...

Apple merakla beklenen yeni iPad modelinin tanıtımını San Francisco’da yaptı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, basının karşısına çıkarak yeni iPad'i tanıttı. 

GOURMAND AWARDS'DA TÜRKİYE'YE İKİ ÖDÜL

Kısaca Gourmand Awards adı verilen, gastronomi sahasında dünyanın en önemli ödülleri olarak kabul edilen 17. Uluslararası Gurme Kitapları Ödüllerinde Türkiye iki birincilik aldı.