28 Mayıs 2010 Cuma

EUROVİSİON'DA FİNALDEYİZ!

'Aynı Olabiliriz' adlı şarkıyla Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Manga finale yükseldi. Büyük final 29 Mayıs Cumartesi gecesi yapılacak.

ROGER WATERS'TEN "THE WALL" TURNESİ

Rock grubu Pink Floyd'un eski üyesi Roger Waters, grubun kült albümü "The Wall"u yorumlamak için Kuzey Amerika ve Avrupa'da turneye çıkacağını açıkladı.

"ERMENİLERE EVLERİMİZİ AÇIYORUZ" KAMPANYASI

Van'da yerel yayın yapan Van Times gazetesi, Akdamar Kilisesi'nde yapılacak ayin için gelecek olan Ermenilere halkın evlerini açması için kampanya başlattı.

DERSİMİZ: EFSANE İSTANBUL

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı işbirliği ve Sabancı Holding sponsorluğunda, 'Efsane İstanbul: Bizantion'dan İstanbul'a - Bir Başkentin 8000 Yılı' başlıklı sergiye ev sahipliği yapacak.

THY ÇALIŞANINA MÜJDE!

Türk Hava Yolları (THY) ile Hava İş Sendikası arasında 4 aydır sürdürülen 22. Dönem Toplu İş Sözleşmesi dün imzalandı

TED'DEN YARATICI GENÇLERE DESTEK

Türk Eğitim Derneği'nin, ''Genç İnovatif Girişimcilik Projesi'' kapsamında, 9 ilde, 140 öğrenci, 28 sanal şirket kurarak tasarladıkları yenilikler sergilenecek.       

TER KOKUSUNA KESİN ÇÖZÜM

Gül ve Gül Ürünleri Satış Kooperatifi (Gülbirlik) Genel Müdürü Bolat Tamer, Japonya'da ter kokusunu önlemek amacıyla gül yağı kullanılarak tablet üretildiğini, anlaşma sağlanırsa firmanın gül yağını Isparta'dan alacağını bildirdi.       

"30 MAYISTA SİGARAYA HAYIR"

Sigara ve Sağlık Ulusal Komitesi (SSUK), tüm Türkiye'yi, 30 Mayısta ''Sigaraya Hayır'' demeye çağırıyor.

ÇÖL ORTASINDA EKOLOJİK KENT KURULUYOR

Çölün ortasında dünyanın ilk ekolojik kentini inşa etmeye başlayan Abu Dabi, dünyanın yenilenebilir enerji lideri olmaya hazırlanıyor.