7 Mart 2014 Cuma

QUEEN SAHNEYE DÖNÜYOR



Efsanevi rock grubu Queen geri dönüyor. We Will Rock You   We Are The Champions gibi dünyaca ünlü şarkılarda imzası bulunan grup, 19 gün sürecek bir turneye çıkmaya hazırlanıyor.

‘ÇILGIN PROJE’ DURDURULDU

Show TV’de “Çılgın Proje” ismiyle yayımlandığı günden bu yana Türkiye çapında duyarlı yurttaşların, gazetecilerin ve sanatçıların da desteğiyle büyük bir tepkiyle karşılanan İzmir’deki yunus gösteri havuzu projesi, iki yıl süren tepkiler sonucu Tarihi Mendirek Projesi’nden tamamen çıkarıldı.

"KARA MELEK" BULUNDU!



ABD'li ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist George Lucas'ın dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı bulunan efsanevi "Star Wars (Yıldız Savaşları)" serisinin beşinci filmi için çekilen kısa bir film, 33 yıl sonra ortaya çıkarıldı.

EFSANE TANGO ORKESTRASI İSTANBUL'DA



İstanbul TANGO Okulu'nun katkılarıyla, 6. tanGO TO İstanbul Festivali kapsamında Astor Piazolla ve Osvaldo Pugliese'nin varisi, klasik müzikle tangoyu harmanlayan, müzik otoriteleri tarafından dünyanın yaşayan "En İyi Tango Orkestrası" kabul edilen efsanevi ''Color Tango de Maestro Roberto Alvarez'', dünya şampiyonu dansçılarıyla birlikte İstanbul'da.

İZMİR'DEKİ EFSANE GERÇEK OLDU; TARİHİ TÜNEL BULUNDU



İzmir'de "Agora ile Kadifekale'yi birbirine bağlayan tüneller" efsanesinin, bir evin altında bulunan su kanallarıyla gerçek olduğu ortaya çıktı.

HIV'LE MÜCADELEDE BÜYÜK BAŞARI



2011 yılında Missisippi'de yaşanan vakanın ardından Los Angeles'ta da HIV taşıyıcısı bir bebeğin iyileştirilmesi virüsle mücadelede umutları artırdı.