25 Haziran 2010 Cuma

TOKİ'DEN ERKEN ÖDEMEYE DEVAM KARARI

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, konut sahipleri tarafından büyük ilgi gören kampanyayı sürdüreceklerini belirterek, indirimler sayesinde ciddi gelir elde ettiklerini söyledi. Zaman'ın haberine göre, idare söz konusu kampanyalar sayesinde 1,1 milyar lira kaynak sağladı.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA PASAPORT BANKOLARI YENİLENİYOR

Yaz sezonunun gelmesiyle artan yolcu trafiği nedeniyle Atatürk Havalimanında pasaport bankolarında yaşanan kuyrukların azaltılabilmesi için bankolarda yenileme işlemleri başlatılacak ve optik okuyucular konulacak.

TÜRK GİRİŞİMCİ VUVUZELANIN SESİNİ KISTI!

Güney Afrika'da devam eden Dünya Kupası'na damgasını vuran, ancak rahatsız edici sesiyle futbolseverlerin tepkisini çeken "Vuvuzela", İsviçre'de yaşayan bir Türk girişimci sayesinde Türkiye'de üretilmeye başlandı. Türk vuvuzelası, Güney Afrika'dakinin aksine 3 parçalı ve çıkardığı ses de, Dünya Sağlık Örgütü'nün standartlarına uygun.

YUNAN MÜZİĞİNİN EFSANE SESİ İSTANBUL’DA

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 26 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’de Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde düzenlenecek konserde sahne alacak George Dalaras, İstanbullu hayranlarıyla ilk kez buluşacak.

"KONUŞMAYI BIRAK DA AĞAÇ DİK"

9 yaşındaki Felix Finkbeiner Almanya'ya 1 milyon ağaç dikilmesine karar verdi. Bu konuda okulda bir sunum yaptı ve insanlar onu dinledi. Aslında ona Kenyalı bir çevreci olan Wangari Maathai ilham vermişti. Maathai ülkesinde 30 milyon ağaç dikilmesini sağlayabilmişti.

KIL DÖNMESİNE AMELİYATSIZ ÇÖZÜM

Yeni geliştirilen bir ilacın, özellikle 16-26 yaş grubu erkeklerde sık görülen kıl dönmesini ameliyatsız tedavi edeceği belirtildi.