6 Aralık 2011 Salı

23. GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 23. Genç İletişimciler Yarışması’nı kazananlar Hilton Convention Center’de düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. 28 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel medya, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarından 1104 öğrencinin 939 çalışma ile katıldığı yarışmada, 17 üniversitenin 136 öğrencisi 79 proje ile ödüle değer görüldü. Erciyes ve Akdeniz üniversiteleri, 14’er ödülle en çok ödül alan üniversiteler oldu.

ÇİN'İN ÖLÜMSÜZ ORDUSU GELİYOR

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 2012'nin Türkiye'de Çin Kültür Yılı, 2013'ün de Çin'de Türkiye Kültür Yılı olarak kutlanacağını bildirdi. Etkinlikler kapsamında Çin'deki meşhur Terracotta Askerleri eserlerinin sergilenmesi amacıyla Türkiye'ye getirileceğini bildirdi.

AVRUPA'NIN EN İYİSİ 'MELANKOLİ'

Danimarkalı usta yönetmen Lars Von Trier’in son filmi ‘Melancholia’ (Melankoli), Avrupa Film Akademisi tarafından verilen Avrupa Film Ödülleri’nde yılın en iyi filmi seçildi.

SANCAKTEPE’DE FIRÇALAR ENGEL TANIMADI

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği “ Engel Tanımayan Fırçalar” adlı etkinlik Samandıra Kültür Merkezinde gerçekleşti.