28 Ocak 2011 Cuma

ONLARI UYUŞTURUCUDAN BU PROJE KORUYACAK

Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, öğretmenleri madde bağımlılığına karşı eğitime aldıklarını, öğretmenler aracılığıyla da öğrenci ve velilere ulaşacaklarını kaydetti.       

YENİ PSP’DE DOKUNMATİK EKRAN VE 3G

Merakla beklenen açıklama yapıldı. Sony, aylardır ‘PSP2’ adıyla dedikodusu dolaşan yeni portatif oyun konsolunu basına tanıttı. NGP kod adıyla tanıtılan ürün, WiFi bağlantının yanı sıra 3G özelliği de taşıyor.

YHT SEFERLERİ ARTIRILDI

Devlet Demiryolları, yarıyıl tatili dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak üzere Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerini artırdı.

FİLMLERİN YARISI OSCAR ADAYI!

Şubat’ta 10. yaşını kutlayacak olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin bu seneki programında Oscar’ın güçlü adayları yer alıyor.

TÜRKSAT KAMPANYALARININ SÜRESİ HAZİRAN SONUNA KADAR UZATILDI

TÜRKSAT A.Ş'nin 'Uydunet Alana KabloTV Bedava', 'Dijital Dünya Teledünya' ve 'Herkes İçin Teledünya' kampanyalarının süresi, yoğun talep üzerine bu yılın haziran ayı sonuna kadar uzatıldı.

İHRACATÇIYA MÜJDE!

Türk Eximbank, kısa vadeli TL kredilerinde faiz oranlarını 100 baz puan indirdi. İhracat kredi sigortası kapsamındaki ihracatçılara 50 baz puan olarak uygulanacak indirimle Türk Eximbank, ihracat sektörüne yüzde 5.8-yüzde 8.25 aralığındaki faiz oranlarıyla 18 aya kadar vadeli TL kredi kullanma imkanı getirdi.

ESNAFA İNDİRİMLİ ELEKTRİK MÜJDESİ

EPDK, serbest tüketici limitini düşürdü. Artık aylık 500-600 lira elektrik tüketenler, istediği her üreticiden pazarlıkla elektrik alabilecek

ERZURUM'DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Erzurum Cemal Gürsel Stadı'nda, '25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları' için görkemli bir açılış töreni düzenlendi.