1 Mart 2012 Perşembe

TÜRKİYE'NİN İLK EKLEM CERRAHİ MERKEZİ HİZMETTE

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi diz, el ve ayak bileği ile dirseklerde ortaya çıkan eklem yaralanmalarının tedavisinde bir ilke imza atarak, Eklem Cerrahi Merkezini faaliyete geçirdi.

'DÜNYANIN EN UCUZ BİLGİSAYARI' RASPBERRY Pİ PİYASADA

Kredi kartı büyüklüğünde ve çocuklara bilgisayar kullanmayı öğretmeyi amaçlayan bilgisayar bugün ilk kez internet üzerinden satışa sunuldu. Son derece basit ve ucuza mal edilen Raspberry Pi bilgisayarlarını 35 ABD dolara, yani 61 Türk lirasına satın almak mümkün.

'SANAT KULÜBÜ' TATART KAPILARINI AÇTI

Maçka Caddesi üzerinde, yeni bir sanat merkezi kapılarını açıyor. ‘Taste of Art’ (Sanatın Tadı) sloganıyla yola çıkan Tatart Sanat ve Araştırma Merkezi için aslında bir “sanat kulübü” de denebilir.

VANLI GENÇ KIZLAR KİLİMLERE GELECEKLERİNİ DOKUYORLAR

Sabancı Vakfı, "Fark Yaratanlar" programının yeni Fark Yaratan'ı, Van'da kurduğu kilim atölyesinde genç kızlara kilim dokumacılığı öğreten Enver Özkahraman oldu.

10 KAT HIZLI İNTERNET!

İnternette hepimizin istediği daha fazla hız. Bağlantınızı hızlandırmanın, daha hızlı bir bilgisayar kullanmanın bu anlamda amacınıza ulaşmak için faydası olacağı kesin. Ama çok daha basit (ve masrafsız) bir çözüm ile internette daha hızlı sörf yapabilirsiniz. Firefox ve Chrome tarayıcılarında kullanabileceğiniz FastestWeb adlı ufak bir eklenti, tarayıcınızın sayfaları çok daha hızlı açmasına yardımcı oluyor.