1 Temmuz 2011 Cuma

EFES PİLSEN ONE LOVE FESTİVAL

Efes Pilsen tarafından düzenlenen ve 9 yıldır dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan Efes Pilsen One Love Festival, 10. yılında da müziğin efsanelerini ağırlamaya hazırlanıyor. Efes Pilsen One Love Festival’de bu yıl Manic Street Preachers, Suede, Happy Mondays, Editors, Cake ve Nneka’nın yanı sıra Büyük Ev Ablukada ve Sade de ana sahnede performans gösterecek.

Pozitif tarafından gerçekleştirilen, 10. yıla özel etkinliklerle de müzik tutkunlarına sürprizler sunmaya hazırlanan Efes Pilsen One Love Festival’ın günlük ve kombine biletleri satışta.

Efes Pilsen One Love Festival, 2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde 18 yaş ve üzeri katılımcılara yönelik gerçekleştirilecektir.

WORLD OF WARCRAFT’TA DAMPİNG!

MMORPG tarzındaki oyunların devi olarak bilinen World of Warcraft’ın (WoW) ilk 20 bölümü, daha çok kullanıcıyı oyuna ısındırmak amacıyla başlatılan kampanya dahilinde bedava olarak kullanıma açıldı.

ALMANYA'DA NÜKLEER SANTRALLER KAPANIYOR

Alman Meclisi, ülkedeki nükleer enerji santrallerinin 2022'ye kadar aşamalı olarak kapatılması planını kabul etti.

TÜRKİYE BÜYÜMEDE DÜNYA REKORU KIRDI

Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 11'le dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi oldu.

POTANIN PERİLERİ TARİH YAZDI

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Polonya'da düzenlenen 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde, Karadağ'ı 56-44 yenerek ilk kez yarı finale yükseldi.